Palvelut

ASIAKASLUPAUKSEMME

Pakkausrepro-osaamisemme yhdistettynä parhaisiin värinhallintajärjestelmiin ja tehokkaisiin repron prosesseihin sekä monipuolisimpaan painopintavalikoimaan takaavat ennustettavan painatuslaadun sekä kustannustehokkaimman painatusprosessin, jossa huippulaatuisten pakkauspainatusten läpimenoaika sekä materiaalihukka ovat minimissään.

Painolaatat ja -holkit

Painopintojemme avulla saavutetaan laadukkain ja kustannustehokkain fleksopainatusprosessi joka säästää aikaa, materiaalia sekä laattakuluja. Tarjoamme ainoana reprona pohjoismaissa Kodak Flexcel NX -fotopolymeerilaattoja sekä HELL PremiumFlexo -suorakaiverrettuja elastomeeriholkkeja saman katon alta joustavasti ja tehokkaasti.

Kodak Flexcel Nx

Ylivertainen Kodak Flexcel NX -fotopolymeerilaatta on tarkoitettu vaativiin fleksopainatustöihin mm. syväpainosta fleksolle siirrettävien joustopakkauksien toteutuksiin. Mullistavan laattatekniikan avulla saavutetaan paras värinluovutuskyky sekä sävyntoisto. Lopputuloksena erittäin värikylläiset sekä teräväpiirtoiset pakkauspainatukset.

PURE FLEXO – Kodak Flexcel NX

Uutta! Kodak Flexcel NX -laattateknologia päivitys on nimeltään Pure Flexo. Tämän painolaatan avulla saavutetaan erittäin laadukas, tehokas ja ekologinen fleksopainoprosessi. Painokoneella saavutetaan nopeat kuntoonlaitot ilman turhia pysäytyksiä ja ylimääräistä materiaalihylkyä. Menestystä saavuttanut PureFlexo PrintingTM on täydellinen valinta painolaataksi vaativissa fleksopainotöissä.

Flint Nyloflex

XSYS Flint Groupin monipuolinen –fotopolymeerilaattavalikoima soveltuu erinomaisesti fleksopainatusprosesseissa eri pakkausmateriaaleille joustopakkauksista paperimateriaaleihin ja etiketteihin.

Elastomeeriholkit

Ekologinen ja tehokas vaihtoehto fleksopainatusprosesseihin. Tarjoamme fleksopainokumppaneillemme HELL PremiumFlexo –elastomeeriholkit joiden avulla joustopakkaukset voidaan siirtää syväpainosta fleksoon saumattomasti jatkuvapainatuksena premiumlaadulla. Holkit kohdistuvat erinomaisesti myös painolaattojen kera toteutettavissa yhdistelmäpainatuksissa.

Laatanvalmistusprosessi

Lahden Graafisen painolaattojen korkea laatu on tutkitusti erinomainen – siitä pitävät huolen osaava henkilöstömme sekä huipputekniikkaa oleva valmistuslaitteistomme. Flint Group:in FlexoExpert –laadunvalvontaohjelman mukainen laatanvalmistusprosessimme takaa painolaattojen onnistumisen joka kerta.

Pakkausrepropalvelut

Pakkausrepropalveluihimme kuuluu pakkausaineistojen valmistus eri painotekniikoille ja materiaaleille. Osaavat reproammattilaisemme sekä pitkälle automatisoitu prepress työnkulkumme nopeuttavat pakkausprojekteja ja samalla pakkausaineistot saadaan kerralla oikein. Web-pohjaisen Webcenter –projektinhallintajärjestelmän avulla pakkausaineistot toteutetaan yhdessä paikassa tehokkaasti 24/7.

Värinhallinta

Laajan painokumppaniverkostomme kautta tunnemme eri painotekniikat ja materiaalit, jolle värinhallintaosaamisemme perustuu. Hyödynnämme värinhallinnassamme ja painojen profiloinneissa GMG OpenColor ohjelmistoa, jolla varmistamme parhaan vedosvastaavuuden ja painatuslaadun eri pakkausmateriaaleille.

Painatusprosessiratkaisut

Painatusprosessin kehittäminen on pitkäjänteistä yhteistyötä painon ja eri toimittajien kanssa. Pakkausrepron tehtävä on painon kanssa selvittää tehokkain ja laadukkain painatusprosessi painon eri muuttujilla ja materiaaleilla. Lopputuloksena saavutetaan ennustettava painatuslaatu sekä kustannustehokkain painatusprosessi jossa pakkauspainatusten läpimenoaika ja laatu on huipussaan sekä materiaalihukka minimissään.